Қырыққабат қосылған тұшпара
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
шошқа етінің целлюлозасы 300-350 г
жаңа қырыққабат 200 г
су 1/4 кесе
пияз 1
дәміне қарай тұз
бұрыш.
жаңа қырыққабат 200 г
су 1/4 кесе
пияз 1
дәміне қарай тұз
бұрыш.
Сипаттамасы Шошқа етінің целлюлозасы мен пиязды ет тартқыштан өткізіп, майдалап туралған қырыққабат, тұз, бұрыш, су қосып жақсылап араластырыңыз. Әрі қарай, тұшпараны әдеттегідей дайындаңыз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Қырыққабат қосылған тұшпара пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся шошқа етінің целлюлозасы 300-350 г, жаңа қырыққабат 200 г, су 1/4 кесе, пияз 1, дәміне қарай тұз, бұрыш.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz