Қуырылған пияз және сықырлаған туралған жұмыртқалар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 4-5 қатты пісірілген жұмыртқа,2 пияз, 1/4 шай қасық қант, қаз немесе тауықтың қабығы, тұз, қара бұрыш, жасыл пияз, өсімдік майы.
Сипаттамасы Пиязды кішкене текшелерге кесіп, өсімдік майына қызарғанша қуырамыз. Бұл қыртысқа жету үшін пиязды қантпен себу керек. Біз өте суық емес жұмыртқаны шанышқымен біртекті масса алынғанша илейміз және пиязды табадан осы массаға құйамыз. Мұның бәрін мұқият араластырыңыз және сықырлауды қосыңыз. Дәміне қарай тұз, бұрыш, майдалап туралған жасыл пиязбен безендіріп, үстелге қызмет етіңіз.