Двинск стиліндегі тауық еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 400 г қайнатылған тауық еті, 6 қайнатылған картоп, 1-2 пияз, 4 түйір сарымсақ, 1 банка майонез, шөптер, мүкжидек немесе лингонберри, дәміне қарай тұз.
Сипаттамасы Қайнатылған тауықтың филесін сарымсақпен сүртіңіз, табаға салыңыз. Қайнатылған картопты тілімдерге, пиязды сақиналарға бөліп, филе үстіне қойыңыз. Барлығын майонезбен құйып, қызарғанша қызарғанша пеште пісіріңіз. Жаңа піскен шөптермен, мүкжидекпен немесе лингонберримен бірге қызмет етіңіз.