Орташа мөлшердегі шикі картопты жуу өте жақсы. Емес
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер картоп 10-15 дана. ірімшік 300-500 г. сарымсақ 4 тіс
Сипаттамасы теріден тазарта отырып, біз оны екіге бөлеміз және кесілген жағын жоғары қаратып пісіру парағына қоямыз. Пісіру парағын ештеңемен майлаудың қажеті жоқ. Жақсылап тұздап, алдын ала қыздырылған пешке салыңыз (200-250 градус). Кесілген жер қоңыр-алтынға айналғанға дейін пісіріңіз. Осы уақытта біз таңғышты дайындаймыз: кез келген ірімшік (300-500 грамм), сарымсақ (4 түйір) майонез, бәрін араластырамыз. Қаймақ тәрізді қалың тұздық болуы керек. Біз дайын картопты шығарамыз, қоспаны әр картоптың үстіне қасықпен жағамыз (орташа мөлшері: дәмі аз, көп - пісіру парағына жайылады) және тәбетті қуырылған қабық пайда болғанға дейін пешке тағы бір рет қоямыз.