Швед тіліндегі балық
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 1 қызғылт лосось, лосось немесе лосось, 100 г. ақ нан, 0,5 ас қасық. сүт, 1 пияз, 1 жұмыртқа, тұз, бұрыш, мускат жаңғағы.
Сипаттамасы Ал, балықты тазалаймыз. Басты бөлеміз, теріні мұқият алып тастаймыз, "Шұлықпен", кеспей. Ішті шығарыңыз, сүйектерді алыңыз. Біз филені сүтке малынған пияз мен нанмен бірге ет тартқыштан өткіземіз. Жұмыртқа, бір шымшым мускат жаңғағы, тұз және бұрыш қосамыз. Енді назар аударыңыз, біз теріні тартылған етпен толтырамыз, балықты пісіру парағына салып, су құйып, пешке 35 минутқа қоямыз, пісіру процесінде сорпаны құйамыз. Балық салқындаған кезде оны мұқият кесіп, тілімдерін табаққа салып, жасыл-жаңа безендіреміз. Лимонның жұқа тілімі артық болмайды. Шведтер бұл балық үшін есінен танып қалды!