Толтырылған тауық еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Құрамдас бөліктер: тауық наны ақ сүт пісте тұзы бұрыш майонез Тауық еті (шикі) алынады, терісі одан ұқыпты түрде алынады - теріні жыртуға болмайды (қанаттар мен аяқтарды орнында қалдыруға болады). Содан кейін біз жалаңаш тауықты алып, етті сүйектен ажыратамыз. Фаршты дайындаймыз: тауық еті, сүтке малынған құрғақ ақ нан, пісте (ұсақталмаған), тұз, бұрыш және басқа да дәмдеуіштер дәміне қарай. Тартылған ет қайтадан теріге итеріледі, терісі тігіледі. Ұшаны майонезбен жағып, содан кейін алдын ала қыздырылған пешке салуға болады. Тауықтың үлкенірек және еті жақсырақ болуы үшін кейде екі тауықты пайдалануға болады: содан кейін екіншісінен біріншісіне ет алынады.