Пісте қосылған құс етінен жасалған сорпа пюресі
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Тауық еті - 75 г, пісте - 15 г, күріш - 30 г, сары май - 15 г, кілегей - 100 г, жұмыртқа (сарысы) - 1/4 дана. Күрішті кәстрөлде сары маймен бірнеше минут қыздырыңыз, тауық сорпасын қосып, араластыра отырып, қайнағанша қыздырыңыз, содан кейін күріш піскенше баяу отта пісіріңіз. Қайнатылған тауық етінің филесін алдыңғы рецептте сипатталғандай ұнтақтаңыз және ұсақтаңыз. Алынған пюрені сүзілген тұздықпен араластырыңыз, қайнатыңыз және су ваннасында сақтаңыз. Пісте, күйдірілген және қабығы аршылған, май мен ерітіндіде ұнтақталып, електен сүртіледі. Қызмет көрсету кезінде сорпаға пісте қосылған сары май мен жұмыртқаның сарысы мен кілегей қоспасын қосыңыз.