Пияз мен қызанақтан жасалған сорпа-кілегей
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Пияз - 50 г, томат пастасы - 30 г, ұн - 15 г, май - 15 г, кілегей - 50 г, күріш - 10 г, сүт - 250 г, сорпа немесе сорпа - 150 г. Пиязды (испан немесе басқа тәтті) ұсақтап турап, маймен аздап қайнатыңыз, сосын томат пастасын немесе томат пюресін (Дәмі жақсы) қосып, бірге қыздырыңыз, сүт тұздығымен біріктіріп, баяу отта 15-20 минут қайнатыңыз. . Қалғаны үшін жоғарыда сипатталғандай әрекет ету керек. Бөлек, гарнир үшін күрішті қайнатыңыз.