Лимон қосылған күріш сорпасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты30 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Ет - 76 г, ет сүйектері - 100 г, күріш - 50 г, пияз - 15 г, еріген сары май - 10 г, жұмыртқа (сарысы) - 1/5 дана., лимон - 1/10 дана., шөптер. Ет сорпасына майдалап туралған пиязды, жуылған күрішті, тұзды салып, сорпаны 30 минут қайнатыңыз. Содан кейін үккіштің көмегімен лимоннан алынған қабықты қосып, сорпаны қайнатыңыз және аз мөлшерде сорпамен сұйылтылған жұмыртқаның сарысымен дәмдеңіз. Ет, лимон және шөптермен бірге қызмет етіңіз.