Сүзбемен толтырылған тауық еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Біз тауықты орташа майлы мөлшерде ішектен шығарамыз, содан кейін оның терісін ақырын алып тастаймыз, сонымен бірге сүйектерді қанаттарымен қалдырамыз, ал аяқтарындағы үлкен сүйекті кесеміз. Етті сүйектен бөліп аламыз, оны ет тартқышта ұнтақтаймыз. Алынған тартылған етке сүзбе, жұмыртқа, тұз, туралған пияз, бұрыш, карри қосып жақсылап илейміз. Енді алынған тартылған етпен біз тауықты, дәлірек айтқанда, оның терісін толтырамыз және тұтас тауықтың сыртқы түрін қалыптастырамыз, ал тесіктерді тігеміз. Назар аударыңыз, оны өте тығыз толтыруға болмайды, өйткені тауық кейін жарылып кетуі мүмкін. Қанаттар мен аяқтардың ұштарын фольгамен алдын ала орап аламыз. Енді біз оны пешке пісіруге арналған ашық ыдысқа саламыз. Түбіне туралған картопты салуға болады. Тауық піскен кезде сіз оны түсі мен иісі бойынша өзіңіз көресіз, бірақ пешті жиі ашпаңыз. Тауық 1 дана. Сүзбе 500 г. Жұмыртқа 1 дана. Пияз 1 дана. Дәміне қарай дәмдеуіштер Дәміне қарай тұз