Көкөністер мен ет (құс еті) қосылған ащы салат
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты3 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Аяқтары сүйектен босатылады, кесектерге кесіледі, өсімдік майына қуырылады. Осы уақытта қырыққабат ұсақталып, сәбіз ұзын жолақтармен үгітіледі. Жұмыртқалар миксермен көбіктенгенше ұрылады. Алынған көбік қызарғанша екі жағынан қуырылады. Алынған ұзын тар жолақтарға кесіледі. Әрі қарай, дайын тауыққа (оны өшірмей) пияз қосылады, жарты сақинаға кесіледі және ұсақ үккіште үгітілген сарымсақ қосылады. Мұның бәрі отта тағы 3 минут ұсталады. Енді бәрі үлкен ыдысқа салынады (қырыққабат, сәбіз, жұмыртқа, пияз және сарымсақ қосылған тауық еті, корей тұздығы, қызыл бұрыш қосылады (басқа да дәмдеуіштер болуы мүмкін). Барлығын мұқият араластырып, кештен таңға дейін қысымға салыңыз. Салат керемет шырынға малынған болады. Салқын түрде беріледі. Араққа арналған тамаша тағамдар. тауықтың аяқтары (немесе еттің тиісті мөлшері) - 3 дана. орамжапырақ - 1 кішкене бас сарымсақ - 1 үлкен бас жұмыртқа - 3 дана. корей тұздығы - 5-7 ас қасық. л пияз - 3-4 дана. сәбіз - 3 дана.