Қауындағы тауық еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Біз кішкене мөлшердегі бір тауықты, тауыққа сәйкес келетін мөлшерде 1 қауынды аламыз, ал қауынның қалың қабаты әлі де қалады, 2 ас қасық. десерт шарабы, тұз. Тауықты шараппен бірге аз мөлшерде суға қайнатамыз. Баяу отта 1/2 сағат пісіру керек. Тауықты алып тастаймыз, терісін алып тастаймыз. Содан кейін мен қауынды жуамын, құрғатып сүртеміз, үстіңгі жағын қалың ұшынан кесеміз, тұқымдар мен шырышты тазалаймыз, сонымен қатар қауын массасын алып тастаймыз. Біз тауықты қауынға салып, үстіне қақпақпен жабамыз. Біз оны сіріңкемен бекітеміз. Терең кастрюльге салыңыз, 1,5 кесе су құйыңыз және 1,5 сағат қайнатыңыз. Қақпақты мықтап жауып, бу шығып кетпес үшін пресспен басу керек. 1,5 сағаттан кейін біз қауынды кесеміз, тауықты алып тастаймыз, етті бөліктерге бөлеміз. Қауынның етін қасықпен алып тастап, гарнирдің орнына етке саламыз.