Гусар стиліндегі қуырылған ет
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты45 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Еттің бір бөлігі шамамен. 1 кг аздап ұрып, 1/2 лимон шырынын сүртіңіз де, салқын жерде шамамен 1 сағат "демалуға" қалдырыңыз. Содан кейін етті ұнға салып, 50 гр-да қуырыңыз. қызғылт түске арналған майлар. Біз оны аз мөлшерде суы бар кастрюльге салып, қақпақтың астында 45 минут пісіреміз, айналдырамыз. Етті алып тастаймыз, сәл суыған соң, астыңғы жағында кесілмеген ет қалуы үшін қалыңдығы 6-8 мм болатын терең тіліктер жасаймыз. Біз әрбір екінші тілімді тартылған етпен толтырамыз: 3 орташа пиязды ұсақтап турап, 30-40 гр қайнатыңыз. сары май, алтын түске жол бермей, 30 гр қосамыз. ұнтақталған ақ нан, дәміне қарай тұз, бұрыш қосып, 1 шикі сарысын қосыңыз. Етке бұрынғы пішінін береміз. Қуыруға арналған табада қалған тұздыққа 20гр қосыңыз. ұн мен 1 пияз, жұқа сақиналарға кесілген, пияз жұмсақ болғанша қайнатылады, содан кейін 100 мл құйылады. қайнаған суға салып, етті салып, қақпақ астындағы пеште 35-40 минут пісіреміз. Және картоп пюресі қосылған ыдысқа бүтін күйінде салыңыз. арасында тартылған ет қосылған 2 кесек ет - 1 порция.