Жаңғақ қосылған сиыр еті.
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Сиыр етінің целлюлозасы, аршылған жаңғақ, пияз, тұз және бұрыш, дәміне қарай дәмдеуіштер. Етті талшықтар бойымен кесектерге кесіңіз, бұрыш, тұз, дәмдеуіштер мен дәмдеуіштерге себіңіз, содан кейін табада қызарғанша қуырыңыз. Етті табадан алыңыз да, пиязды сол майға қуырыңыз. Пияз дайын болғанға дейін оған жаңғақ қосып, пиязды қызарғанша қуырыңыз, жаңғақтар күйіп қалмас үшін жақсылап араластырыңыз. Тұз себіңіз. Біз терең табаны немесе қалың қабырғалы кастрюльді алып, ет пен пиязды жаңғақ қосылған қабаттарға салып, қайнаған суға құйып, ет дайын болғанша баяу отта қайнатамыз.