Сиыр етінен жасалған гуляш
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 750 г сиыр еті, 1/2 кесе май, 4 ас қасық. ас қасық бидай ұны, қара бұрыш, тұз.
Сипаттамасы Сиыр етінің етін кесектерге кесіңіз, тұз себіңіз, қара бұрыш себіңіз және 1/2 кесе майда қызарғанша қуырыңыз. Содан кейін етті алып тастап, үстіне жылы су құйып, орташа отта пісіруге қоямыз. Ұнды қуырудан қалған ет майымен қызарғанша құтқарыңыз, ет сорпасы мен сумен қажетті қалыңдыққа дейін сұйылтыңыз және дайын ет қосылған кастрюльге құйыңыз. Тұздың жеткілікті екенін тексеріп, дайын болғанға дейін қайнатыңыз. Пісірілген немесе қуырылған картоппен бірге қызмет етіңіз.