Еттің үлкен бөліктерін тұздап, қуырыңыз, ыдысқа салыңыз,
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы бұрыш, сәбізді тілімдерге, пиязды сақиналарға, шарапқа қосыңыз. Дайын болғанға дейін жабық ыдыста қайнатыңыз. Етті әлі жылы күйінде тілімдерге бөліңіз. Әрқайсысын жаңғақтармен майлаңыз, бірнеше қасық қаймақ, тұз және қызыл бұрышпен езіңіз. Пияз мен сәбізді електен сүртіңіз, қайнату кезінде пайда болған тұздықпен араластырыңыз, қаймақ, тұз қосыңыз, қайнатыңыз, етті құйыңыз. Сары май қосылған күріш пен гүлді қырыққабатпен бірге қызмет етіңіз. бұзау еті - 1 кг. жаңғақ - 1/2 кесе сәбіз - 1 дана. пияз - 1 дана. қаймақ - 1/2 кесе құрғақ ақ шарап - 1/2 кесе тұз - қызыл бұрыш - қара бұрыш -