Қуырылған сиыр еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты10 минут
Өнімдер
Сипаттамасы 900 г жұмсақ ет 60 г шошқа майына ет, бұрыш себіңіз - 2 пиязды қайнатыңыз, тұз қосыңыз. Жа- 120 г белге (кесектерге) біркелкі етіп салыңыз, пияз, белдік, 1 ас қасық қосыңыз. қасықтар. өсімдік. Майлар май, паста, дәмдеуіштер. Қуыруға 2 ас қасық емес. қасықтар. қызанақ. Пасталарды 10 минут бойы 50% және 750 г ыстық сумен 180 градус конвектормен жабыңыз. 150 мл құрғақ. Шарап текшелерін ыстық 2 текше сорпа суында ерітіңіз, қуыруға арналған табаға тұз, бұрыш қосыңыз, етті дәмдеуіштерге айналдырыңыз. Қақпақпен жабылған 50% және 180 градус ыстық ауада 35 минут қайнатыңыз. Фольгаға оралған дайын етті 10 минут ұстаңыз.