Пісірілген баклажандар (уылдырыққа дайындау)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты

Өнімдер
Уылдырыққа арналған баклажандарды жаңа піскен қызыл қызанақ пен пісірілген бұрыш қосып та дайындауға болады. 0
5 литрлік ыдыстың түбіне 4-6 бөлікке кесілген бір орташа шикі қызанақты
ал пісірілген баклажанның үстіне 4-5 дана салады. пісірілген бұрыш.
5 литрлік ыдыстың түбіне 4-6 бөлікке кесілген бір орташа шикі қызанақты
ал пісірілген баклажанның үстіне 4-5 дана салады. пісірілген бұрыш.
Сипаттамасы Баклажандарды пісіріп, қабығын аршып, сабағын алып тастап, ыстық күйінде мойынның жоғарғы жағынан 1 см төмен 0,5 л банкаларға салыңыз, әр банкаға 0,5 л 10 г тұз және 1,5 ас қасық қосыңыз. қасықтар 5% сірке суы. Ыстық суы бар кастрюльге (60 градус) орнатыңыз және банкаларды 0,5 л - 60-70 минут, 3 л - 70-75 минут зарарсыздандырыңыз. Туралған қызанақты қосқан кезде дайындамаға сірке суы қосылмайды.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Пісірілген баклажандар (уылдырыққа дайындау) пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Уылдырыққа арналған баклажандарды жаңа піскен қызыл қызанақ пен пісірілген бұрыш қосып та дайындауға болады. 0,5 литрлік ыдыстың түбіне 4-6 бөлікке кесілген бір орташа шикі қызанақты, ал пісірілген баклажанның үстіне 4-5 дана салады. пісірілген бұрыш.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz