Пісірілген баклажандар (уылдырыққа дайындау)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты20 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Баклажандар қабығынан тазартылады, пышақпен тесіледі және тұзды суға (1 литр суға 2 ас қасық тұз) 20 минут жұмсақ болғанша қайнатылады, артық суды кетіру үшін қысыммен тақтаға жайылады. Су ағып кеткенде, баклажандарды 0,5 л банкаларға салып, 10 г тұз бен 1,5 ас қасық қосыңыз. қасық 5% сірке суы, мойынның жоғарғы жағынан 1,5 см төмен және банкалар 0,5 л зарарсыздандырылады - 60-70 минут, 1 л - 70-80 минут.