Табиғи саңырауқұлақтар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты70 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Табиғи саңырауқұлақтардан әр түрлі бірінші және екінші тағамдарды дайындауға болады. Тұзды және қышқылданған суда қайнатады (1 литр суға 20 г тұз, 5 г лимон қышқылы). Пісірілген саңырауқұлақтарды банкаларға салып, сүзгіден өткен сұйықтықпен немесе ыстық ерітіндімен (1 литр суға 10 г тұз және 5 г лимон қышқылы) мойынның жоғарғы жағынан 1,5 см төмен құйып, ыстық суы бар кастрюльге салып, банкаларды зарарсыздандырады. 0,5 л - 70 минут, 1 л - 90 минут.