Маринадталған қияр
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты3 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Портулак өсінділері мұқият жуылады және 3-5 минут бойы ағартылады, дуршлагқа тасталады, судың ағып кетуіне жол беріледі. 0,5 литрлік банкалардың түбіне 1 лавр жапырағы мен 1-2 түйір туралған сарымсақ салынады. Портулак 5-8 см кесектерге кесіледі, банкаларға салынады, қолмен аздап тығыздалады. Ыстық тұздықпен құйыңыз (1 литр суға - әрқайсысы 20 г тұз және 80% сірке қышқылы), банкалар тығындалып, 0,5 л 20 минут зарарсыздандырылады.