Консервіленген түрлі-түсті орамжапырақ
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты3 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Бетбелгінің арақатынасы 60% қырыққабат пен 40% тұзды ерітіндіге тең. Төмендегідей қолданылады. Эмальданған табаға салып, қайнатыңыз, тұзды ерітінді ағызыңыз, еріген сары маймен құйыңыз және ұсақталған нан үгіндісіне себіңіз немесе ет тағамдарына гарнир ретінде қолданыңыз. Бөлек гүлшоғырларға бөлшектелген қырыққабатты дуршлагқа салып, қайнаған суға 3-4 минут қайнатады, суықта салқындатады, 0,5 л банкаларға салады, 1 ас қасық қосады. қасық 5% сірке суы, қайнаған тұзды ерітіндімен құйылады (1 литр суға 20 г тұз) және банкалар 0,5 л - 20 минут, 1 л - 25 минут зарарсыздандырылады.