Табиғи алмұрт
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Тығыз, піспеген алмұрттарды тілімдерге бөліп, қабығынан және аталық безінен тазартады (қарайып кетпес үшін, салқын су құйылған ыдыста сақтайды), аздап қышқыл (1 литр суға 1 г лимон қышқылы) ерітіндісінде 85 градус температурада 5-10 минут бойы ағартады, салқын жерде салқындатады, банкаларға салып, қайнаған суға құйып, 0,5 г лимон қышқылын 0,5 л немесе 1 г банкаға 1 л қосып, қайнаған суға зарарсыздандырады. банкалар 0,5 л - 15-18 минут, 1 л - 18-22 минут, 3 л - 35 минут.