Түсті қырыққабатты маринадтау
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты20 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Банкалар тығындалады және 0,5 л - 20 минут, 1 л - 30 минут зарарсыздандырылады. Гүлшоғырына бөлшектелген қырыққабатты қайнаған тұздалған (1 литр суға 10 г тұз) және қышқылдандырылған (1 литр суға 1/4 шай қасық лимон қышқылы) суға 2-3 минут қайнатады, салқын жерде салқындатады. Дәмдеуіштер құмыраның түбіне қойылады, қырыққабат үстіне қойылады және ыстық тұздықпен құйылады (850 г су, 80 қант, 35-40 г тұз, 20 г 80% сірке қышқылы).