Томат соусындағы көкөністермен толтырылған кәді
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты60 минут
Өнімдер 1 кг дайындалған цуккини - қызанақ үшін - 600 г, сәбіз - 300 г, ақ тамырлар (ақжелкен, ақжелкен, балдыркөк) - 30 г, өсімдік. майлар - 150 г (цуккиниді қуыруға 100 г және бұқтыруға 50 г), ақжелкен - 10 г, тұз - 34 г (цуккини себуге 10 г және тұздыққа 24 г), қант - 24 г, сірке суы - 50 г, хош иісті бұрыш - 0,5 г, лавр жапырағы парақ - 2 дана.
Сипаттамасы Цуккиниді дайындау және тұздықты дайындау үшін алдыңғы рецептті қараңыз (күрішке толтырылған цуккини.). Сақиналарға немесе табақтарға кесілген пияз қызарғанша қуырылады. Жолақтарға кесілген сәбіз және ақ тамырлар өсімдікте бұқтырылады. май жарты дайын болғанға дейін, пияз және шөптермен араластырылған, цуккини ыстық қоспамен толтырылған. Содан кейін оларды банкаларға салып, ыстық тұздықпен құйып, банкаларды 0,5 л - 60 минут, 1 л - 70 минут зарарсыздандырады.