Қуырылған шошқа еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты15 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Қуыруға арналған табаға көкөністер мен пиязды қосыңыз. Суды қосып, жабық күйде дайын болғанға дейін 50% және 180 ° C ыстық ауа температурасында шамамен 15 минут қайнатыңыз. Етті қуыруға арналған табадан алыңыз, алюминий фольгамен жабыңыз және оны шамамен 10 минут қайнатыңыз. Осы уақыт ішінде қайнату кезінде пайда болған тұздықты дуршлаг, тұз, бұрыш арқылы өткізіп, 100% қақпақпен 1-2 минут қайтадан қайнатыңыз. Етті кесектерге кесіңіз де, терісі бар 800 г шошқа етінің тұздығымен, 1 түйір жаңа піскен шөптермен (пияз, балдыркөк тамыры), 1 пияз, 200 мл су, тұз, бұрышпен бірге қызмет етіңіз.Етті ағын сумен шайыңыз, құрғағанша сүртіңіз және тұз бен бұрышпен сүртіңіз. Шошқа етінің терісін "тормен" шамамен 1 см тереңдікке дейін кесіңіз. Еттің бір бөлігін, терісін жоғары қаратып, дөңгелек пішінге-микротолқынды пешке және ыстық ауаға жарамды голландиялық пешке салыңыз. Пішінді астыңғы сөреге қойыңыз (егер жоқ болса, онда тікелей айналмалы табаққа салыңыз) және 50% және 180 ° C ыстық ауа температурасында жаппай қуырыңыз. Көкөністерді жуыңыз, тазалаңыз және майдалап тураңыз.