Алмадан жасалған бәліш
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты8 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Жаңғақтар мен даршын себіңіз. Пісіруге арналған табаны микротолқынды пештің астыңғы сөресіне қойыңыз (егер ол жоқ болса, оны тікелей айналмалы табаққа салыңыз). 30% және 180°C ыстық ауада 28-30 минут пісіріңіз. Пісіру аяқталғаннан кейін тортты микротолқынды пеште тағы 5 минутқа қалдырыңыз. 250 г бидай ұны, 0,5 пакет наубайшы ұнтағы (ашытқы алмастырғыш), 125 г қант, пішінді майлауға арналған май, 2 ас қасық. сұлы үлпектерінің қасықтары. Толтыру үшін: 650 г алма, 1/2 лимон шырыны, 60 г ұнтақталған жаңғақ, 1 шай қасық қыша. Ұн мен торт ұнтағын ыдысқа салыңыз, қант қосылған шайқалған майды қосыңыз. Пісірме табақты (микротолқынды пешке және ыстық ауаға қауіпсіз) сары маймен майлап, түбіне сұлы үлпектерін себіңіз. Алманың қабығын аршып, төртке бөліп, тұқымын аршыңыз. Осыдан кейін, алма қараңғыланбауы үшін лимон шырынын себіңіз. Қамырды майланған пішінге салыңыз, алмаларды үстіңгі жағы жоғары қарайтындай етіп орналастырыңыз да, алмаларды қамырға басыңыз.