Кептірілген алма суфлелері
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 200 г кептірілген алма, 5 жұмыртқаныңых, 250 г түйіршіктелген қант, 250 г сары май, 30 г қант ұнтағы, 1 г лимон қышқылы, 200 г су. Кептірілген алмаларды суға қант, лимон қышқылын қосып, жұмсақ болғанша пісіріңіз. Содан кейін бәрін сорпамен бірге сүртіңіз. Ақуыздарды көбікке шайқаңыз және пюре алмаларымен мұқият араластырыңыз. Массаны маймен майланған қалыпқа салыңыз да, пеште пісіріңіз. Дайын суфлені қант ұнтағына себіңіз.