Қамырдағы алма
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты45 минут
Өнімдер
Сипаттамасы 0,5 кг алма, 4 ас қасық.л қант, 2 ас қасық.л коньяк, 250 г ұн, 2 жұмыртқа, 1 ас қасық. сүт, бір шымшым тұз. Алманың қабығын аршып, жіңішке тілімдерге бөліп, ыдысқа салыңыз, 2 ас қасық қант себіңіз де, үстіне коньяк құйыңыз. Ұнды, жұмыртқаны, тұзды және сүтті илеңіз, жақсылап шайқаңыз, алманы қамырға салып, араластырыңыз. Майланған қалыпқа салыңыз да, алдын ала қыздырылған пешке (180 С дейін) 45 минутқа қойыңыз. Пісіргеннен кейін пішінді 10-15 минутқа қалдырыңыз, содан кейін мазмұнын ыдысқа аударыңыз. Сіз суық және ыстық күйінде қызмет ете аласыз.