Пиязбен бұқтырылған тауықтың аяқтары
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Дайындалған аяқтарды 2-3 бөлікке бөліп, тұз бен бұрыш қосып, қатты отта қызарғанша тез қуырыңыз. Пиязды жіңішке етіп турап, аздап тұз бен бұрыш себіңіз. Аяқтың бөліктерін кастрюльге салыңыз, ет толығымен жабылған етіп пиязбен жабыңыз. Аздап қайнаған су құйып, ет толығымен дайын болғанша пеште орташа отта қайнатыңыз. Қайнатылған картоп пен қыша немесе желкек ыстық тұздығымен ыстық күйінде қызмет етіңіз.