Мяс жасалған тоқаштар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Етті (сиыр еті немесе шошқа еті) талшықтар арқылы жіңішке етіп тураңыз. Әрбір бөлікті мүмкіндігінше жұқа етіп ұрып-соғу жақсы. Еттің ұсақталған бөліктерін тұз бен бұрыш себіңіз, майдалап туралған сарымсақ себіңіз, майонезбен майлаңыз және орамға ораңыз. Орамдарды екі жағынан қыздырылған майға қуырыңыз (алдымен тігісін төмен қаратып қойыңыз), табаға салыңыз, үстіне ыстық тұзды су немесе сорпа құйыңыз да, дайын болғанға дейін баяу отта қайнатыңыз. Ет (сиыр немесе шошқа еті) - 500 г майонез - 100 г сарымсақ - 1 бас тұз бұрышы