Картоп пен ет қосылған пирогтар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Қамыр. 350 г. картоп, 5 жұмыртқа, 200 г. сиыр еті, 30 г. өсімдік майы, 20 г. пияз, ақжелкен, аскөк, ұнтақталған қара бұрыш. Неше порцияға арналған: 4. Пирогтарға арналған қамырды қамыр тәрізді етіп дайындаңыз. Оны бөліктерге бөліңіз және белдіктерге ораңыз. 5-10 минуттан кейін. жгуттарды ұнмен себіңіз де, олардан тікбұрышты пішінді торттарды жайыңыз. Картопты тазалаңыз, пісіріңіз, електен сүртіңіз және шикі жұмыртқамен араластырыңыз. Сиыр етін қайнатыңыз, ет тартқыштан өткізіңіз, тұз, бұрыш, шикі жұмыртқа, ақжелкен немесе аскөк және қуырылған пиязбен дәмдеңіз. Дайындалған картоп пен етті араластырып, қалған торттардың үстіне біркелкі қабатқа салыңыз. Торттардың шеттерін жұмыртқамен майлау арқылы жабыстырыңыз. Пирогтарды өсімдік майымен майланған металл табаққа 10-15 минуттан кейін салыңыз. жұмыртқамен майлаңыз және 220-2400С температурада пісіріңіз.