Молдова стиліндегі картоп сорпасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Тауық еті - 100 г, картоп - 150 г, сәбіз - 20 г, ақжелкен - 10 г, ұн - 5 г, ас маргарині - 10 г, қаймақ - 15 г, сірке суы - 5 г, қызыл бұрыш - 0, 2 г. Жолақтарға кесілген тамырлар, маймен аздап құтқарыңыз, оларға сірке суын қосыңыз. Сүзілген тауық сорпасына картопты салып, текшелерге кесіңіз, ал 5-6 минуттан кейін сорпамен сұйылтылған қуырылған тамырлар мен ұнды салыңыз. Сорпаны дәміне қарай тұз, қызыл бұрыш қосып дәмдеңіз де, дайын болғанға дейін пісіріңіз. Сорпаға қайнатылған тауық еті, қаймақ және шөптермен бірге қызмет етіңіз.