Молдова тіліндегі борщ
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Тауық еті - 100 г, картоп - 150 г, сәбіз - 20 г, ақжелкен тамыры - 10 г, пияз - 30 г, ұн - 5 г, тауық майы - 10 г, сірке суы 3% - 5 г, қаймақ - 15 г, ұнтақталған қызыл бұрыш, шөптер, тұз. Сәбізді, пиязды, ақжелкенді жолақтарға кесіңіз, аздап үнемдеңіз- оларды тауық майына күкірттендіріңіз, сірке суын құйыңыз және буландырыңыз. Картопты тауық сорпасына салып, жартылай дайын болғанша пісіріңіз, сосын қуырылған ұн, ұнтақталған қызыл бұрыш, тұз қосылған дәмдеуіштер мен пиязды қосып, дайын болғанға дейін жеткізіңіз. Қызмет көрсету кезінде табаққа тауықтың бір бөлігін, қаймақ салып, шөптерге себіңіз.