Шырынды шұжықтар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Ет (сиыр немесе шошқа еті), жаңа піскен шошқа майы, пияз, сарымсақ, қаймақ, май, тұз, бұрыш. Котлеттерді шайқаңыз, тұз бен бұрыш қосыңыз. Қоспаны жасаңыз: майдалап туралған жаңа шошқа майы, өте майдалап туралған пияз, сарымсақты сығыңыз. Шошқа майы мен пияз 1: 1, дәміне қарай сарымсақ, бірақ өкінбеу жақсы. Мұның бәрін тұз бен бұрышқа себіңіз. Дайын қоспаны котлеттің ортасына қойып, шұжықпен орап, жіппен байлап, қуырыңыз. Жіпті алыңыз, қаймақ құйыңыз және қайнатыңыз.