Бас аспаз Д-ның шошқа етінің филесі
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Шошқа етінің филесі 150 г, қыша, ет жолақтары бар шошқа майы, пияз, өсімдік майы, қызыл бұрыш, ұн, дәмдеуіштер. Филені тұз бен қышамен сүртіңіз, бөлек ыдысқа қызыл бұрышты ұнмен араластырыңыз (50/50). Бұл қоспада филе пісіріп, ыстық майға қуырыңыз(шамамен үш минут). Бөлек, шошқа майын пиязбен (сақиналармен) қызарғанша қуырыңыз. Тұз, бұрыш себіңіз, кориандр қосыңыз және филенің үстіне қойыңыз. Асың дәмді болсын!