Біз 1 кг-ға дейін бұзау етінің бір бөлігін аламыз, жақсылап кептіреміз
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы майлықпен. Ешбір жағдайда дәмдеуіштер мен дәмдеуіштермен сүртуге болмайды. Содан кейін біз пісіру парағын аламыз, ет жататын жерге тұз саламыз (қалыңдығы 1 см қабат), бұзауды тұздың үстіне қоямыз және барлық етті үстіне тұзбен мол себеміз (м қабаттың қалыңдығы 0,5 - 1 см). Тұмшапеште үстіңгі жағындағы тұз қызғылт түске айналғанша пісіреміз. Содан кейін біз алып тастаймыз, тұздан тазартылған қыртысты құлатамыз, тураймыз және күріш, бұқтырылған сәбіз, қайнатылған бұршақ немесе басқа гарнирмен бірге қызмет етеміз. бұзау еті 1 кг. тас тұзы (йодталған) 1-1,5 кг.