Етті қалыңдығы шамамен 4х4 см кесектерге кесіңіз
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер ет (бұзау еті) - 1 кг. баялды (ірі) - 1 дана. қызанақ - 2 дана. пияз - 2 дана. сарымсақ - 2 түйір аскөк - сәл ақжелкен - сәл кинза - сәл
Сипаттамасы үлкен терең табаны қыздыруды қараңыз, оған май құйыңыз (жақсырақ иіссіз көкөніс). Етті қуыруға арналған табаға салыңыз да, екі жағынан аздап қуырыңыз. Үстіне туралған сарымсақ, пияз (жарты сақина), шөптер себіңіз. Баклажан мен қызанақты қалыңдығы 0,5 см жартылай шеңберлерге кесіңіз. Көкөністерді етпен біріктіріңіз, тұз, бұрыш, чили тұздығын немесе Тобасконың бірнеше тамшысын қосыңыз - ол өткір болуы керек. Ашық табада араластыра отырып, барлығын жиырма минут қуырыңыз. Содан кейін жабық қақпақ астында жарты сағат қайнатыңыз. ет (бұзау еті) - 1 кг. баялды (ірі) - 1 дана. қызанақ - 2 дана. пияз - 2 дана. сарымсақ - 2 түйір аскөк - сәл ақжелкен - сәл кинза - сәл