"Жаңа жылдық" шошқа еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты40 минут
Өнімдер
Сипаттамасы шошқа мойны, қаймақ, сарымсақ, ірімшік, ұнтақталған ақ бұрыш, тұз. Мойынды қалыңдығы 1-1,5 см кесектерге кесіңіз. Қаймақ, ірімшік, сарымсақ және бұрыштан жабынды дайындаңыз. Әрбір бөлікті қалың етіп жағыңыз, оларды мықтап бүктеңіз, сонымен қатар бүкіл құрылымды үстіне қалың етіп жайып, фольгаға ораңыз. Пешке салыңыз (200 градус). 1 кг кесекті кем дегенде 1 сағат 40 минут, максимум 2 сағат 10 минут пісіру керек.