Пісірілген ет
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты40 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Еттің бір бөлігін алыңыз, оған "Майшабақпен" екі жағынан терең кесіктер жасаңыз. Жабынды дайындаңыз. Шошқа еті үшін: майонез + қаймақ + желкек + бұрыш + тұз + майоран. Сиыр еті үшін: томат пастасы + ұсақталған сарымсақ + үгітілген пияз + үгітілген алма + бұрыш + орегано. Бұл жабынмен етті қалың етіп жайыңыз, тілімдерді жақсылап жағыңыз, бәрін фольгаға ораңыз - тығыз-тығыз және әр кг ет үшін 200 вт температурада 1 сағат + пісіріңіз, жалпы уақыт 40 минут.