Жаңа піскен қызанақ салаты
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты50 минут
Өнімдер Бір банкаға 0,5 л - 200 г қызанақ, 100 г бұрыш, 50 г сәбіз, 50 г пияз, 50-55 г күнбағыс майы, 10 г тұз, 45 г 6% сірке суы, 10 г ақжелкен мен аскөк, 1-2 дана қызыл ащы бұрыш және лавр жапырағы.
Сипаттамасы Орташа мөлшердегі жасыл немесе қоңыр қызанақты, бұрыш пен пиязды тілімдерге бөліңіз, сәбізді ірі үккіште үккіште өткізіңіз. Дайындалған көкөністер дәміне қарай тұздалады, сірке суын қосып, араластырады. Құмыраның түбіне шөптер, ащы бұрыш, 40 г күнбағыс майы, лавр жапырағы салынады, банкалар тығыз салынып, 0,5 л - 45- 50 минут зарарсыздандырылады.