Толтырылған шағын қайықшалар-2
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Шаттлдарды (кішкене рогаликтерді) сарымсақ суға салып қойыңыз. Майдалап туралған сарымсақты ыстық сумен құйыңыз. 5 минут ішінде олар аздап қышқыл болуы үшін. Пісіру парағын маймен майлаңыз, багельдерді ортасына тартылған ет, үстіне ірімшіктің кішкене бөлігін және ірімшіктің үстіне майонез тамшысын салыңыз. Мұның бәрін пешке шамамен он минутқа қойыңыз. шаттлдар 0,5 кг. сарымсақ 3-4 түйір су 2 кесе ірімшік (жақсырақ қатты) 150 г. майонез 3 ас қасық. л.