Үйдегі кетчуп
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Бір банка томат пастасын алыңыз (мен, айталық, 450 г қаптамада), ішіндегісін үлкенірек көлемдегі шыны ыдысқа салып, оған ыстық қайнаған су құйып, тұздық қажетті қалыңдыққа ие болуы үшін араластырыңыз. . Содан кейін тұз (1 шай қасық), қант (сіздің қалауыңыз бойынша 1 - 2 шай қасық), ұнтақталған қызыл немесе қара бұрыш қосыңыз (қайтадан дәміне қарай). Дәмі үшін 2 - 3 түйір сарымсақ пен 3 - 4 бұтақ кинзаны ұсақтап, ұсақтап тураңыз. Барлығын жақсылап араластырыңыз, қақпақпен жабыңыз, салқындатыңыз және үйдегі кетчуп кетеді. Дүкеннен айырмашылығы, оны қалың, жұмсақ, өткір етіп жасауға болады, жалпы алғанда, жан қалауы бойынша.