Үйдегі кетчуп
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Бір банка томат пастасын алыңыз (мен, айталық, 450 г қаптамада), ішіндегісін үлкенірек көлемдегі шыны ыдысқа салып, оған ыстық қайнаған су құйып, тұздық қажетті қалыңдыққа ие болуы үшін араластырыңыз. . Содан кейін тұз (1 шай қасық), қант (сіздің қалауыңыз бойынша 1 - 2 шай қасық), ұнтақталған қызыл немесе қара бұрыш қосыңыз (қайтадан дәміне қарай). Дәмі үшін 2 - 3 түйір сарымсақ пен 3 - 4 бұтақ кинзаны ұсақтап, ұсақтап тураңыз. Барлығын жақсылап араластырыңыз, қақпақпен жабыңыз, салқындатыңыз және үйдегі кетчуп кетеді. Дүкеннен айырмашылығы, оны қалың, жұмсақ, өткір етіп жасауға болады, жалпы алғанда, жан қалауы бойынша.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Үйдегі кетчуп пошаговый рецепт с фото. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz
