Қонжық торты
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 1 ас қасық. қаймақ, 1 ас қасық. қант, 1 шай қасық. сода + 1 ас қасық. л. сірке суы. 3 ас қасық. ұн, 0,5 шай қасық. тұз. Барлық компоненттердің ішінен қамырды илеңіз, 2 тең бөлікке бөліңіз. 1 жартыға 1,5 ас қасық қосыңыз. л какао және араластырыңыз. Содан кейін біз екі бөліктің әрқайсысын тағы 3 -ке бөлеміз және оларды жұқа торттарға айналдырамыз. Таза, құрғақ парақта 6 бірдей тортты пісіріңіз - 3 ашық және 3 қараңғы. Торттар салқындаған кезде кремді дайындаңыз: 1,5 стакан қаймақты 1 ас қасықпен шайқаңыз. қанттан. Торттарды түсі бойынша кезектестіріп, тортты бүктеңіз. Үстіңгі жағында - крем өте аз. Үстіне помада құйыңыз. Помада: 3 ас қасық. л қант + 1 ас қасық. л сүт + 50 г қара өрік. майлар + 2 ас қасық. какао ұнтақтаңыз және қант толығымен ерігенше қыздырыңыз. Тортты бір тәулікке және суыққа дайындау керек.