Гусар стиліндегі қуырылған ет
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты45 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Еттің бір бөлігін шамамен 1 кг аздап ұрып, 1/2 лимон шырынын сүртіңіз де, салқын жерде 1 сағаттай "демалуға" қалдырыңыз. Содан кейін етті ұнға салып, 50 гр қуырыңыз. қызғылт түске арналған майлар. Біз судың аз мөлшерімен кастрюльге жібереміз және қақпақтың астында 45 минут айналдырамыз. Етті алып тастаймыз, сәл суыған соң, астыңғы жағында кесілмеген ет қалуы үшін қалыңдығы 6-8 мм болатын терең тіліктер жасаймыз. Біз әрбір екінші тілімді тартылған етпен толтырамыз: 3 орташа пиязды ұсақтап турап, 30-40 гр қайнатыңыз. алтын түске жол бермейтін май, және 30 гр қосыңыз. дәміне қарай езілген ақ нан, тұз, бұрыш және 1 шикі сарысын қосыңыз. Етке бұрынғы пішінін береміз. Қуыруға арналған табада қалған тұздыққа 20 гр қосыңыз. ұн мен 1 пияз, жұқа сақиналарға кесілген, пияз жұмсақ болғанша қайнатылады, содан кейін 100 мл құйылады. қайнаған суға салып, етті салып, пеште қақпақпен 35-40 минут пісіріңіз. Және картоп пюресі қосылған ыдысқа бүтін күйінде салыңыз. арасында тартылған ет қосылған 2 кесек ет - 1 порция.