Үйрек суфлесі
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 1 кг үйрек, 200 г үйрек бауыры, 30 г сары май, 2 жұмыртқа, 40 г пияз, қалампыр мен бұрыш дәміне қарай. Қуырылған үйректің етін сүйектен ажыратады. Емшектің барлық бөліктері кесектерге кесіледі, қалған ет тартылған үйрек бауырымен бірге ет тартқыштан өтеді, барлығы екі ақуыздан жасалған көбікпен араласады. Табаны маймен майлап, нан үгіндісіне себеді, оған үйрек етінің бөліктерін тартылған етпен араластырып салады, пісіреді, ыстық тұздықпен бірге береді.