Португал тілінде шошқа еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Шошқа еті - 1,5-2 кг кесек, йодталмаған ас тұзы 2-3 кг, сарымсақ, сәбіз, қара немесе қызыл бұрыш
Сипаттамасы Біз 1,5-2 кг жақсы шошқа етінің жақсы бөлігін алып, оны тұз бен бұрышқа оралған сарымсақ пен сәбізбен қайнатамыз (мұнда бәрі дәміне қарай). Біз науаны алып, үстіне тұздан (қалыңдығы 2-3 см) "Бесік" жасаймыз, үстіне шошқа етінің бір бөлігін салып, бір төбе тұз құйамыз, осылайша тілімімізді толығымен және біркелкі жабамыз. . Тұмшапеште 300-400 градус температурада 1,5-2 сағат пісіріңіз. Температура мен уақыт бөліктің өлшеміне байланысты, бірақ мұның бәрі тәжірибеге байланысты. Менің ойымша, көп нәрсе тұздың сапасына байланысты - мен теңіз тұзын аламын - ол йодталмаған, бірақ йодталған дәмі ерекше болуы мүмкін.