Қауыннан жасалған тосап
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 1 кг аршылған қауын үшін - 1,5 - 2 кг қант, жартылай піскен қауыннан 2 стакан су, қабығын кесіп, қауынды екіге бөліп, өзегін тұқымдармен алып тастап, етін кішкене текшелерге кесіңіз. Дайындалған қауынды қантпен себіңіз де, салқын жерде 2 сағатқа қойыңыз. Қалған қанттан сиропты пісіріп, оны дайындалған қауынның үстіне құйыңыз. Басқа күні сиропты ағызып, қайтадан қайнатыңыз және қауынды қайтадан құйыңыз. Үшінші күні қауынды сол сиропта дайын болғанға дейін пісіріңіз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Қауыннан жасалған тосап пошаговый рецепт с фото. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz