Отбасылық пирогтардың рецепті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Алдымен шалқан пиязын турап, күнбағыс майына қуырамыз. Содан кейін біз қатты піспеген қызанақтарды көлденеңінен кесеміз, сәл сарғайған, қызғылт, қызыл болуы мүмкін - тек қатты және қалың қабығы болса. Біз олардан шырынды мұқият алып тастаймыз және тілімдерге немесе текшелерге кесеміз, тұз қосамыз, бірнеше минуттан кейін шырынды қайтадан алып тастаймыз. Содан кейін кәдімгі қамырдан дайындалған пирожныйларға 1 ас қасық саламыз. қызанақ қасық, тұз шырынға кететін етіп тұз қосыңыз. Содан кейін 1 шай қасық қуырылған пиязды салып, үстіне аздап май құйып, дәміне қарай қайтадан тұз қосамыз. Қуыруға арналған табада баяу отта пісіріңіз, сонда пирогтар майдың жартысына дейін, күнбағыс майында болады. Үстелге жылы күйінде ұсыныңыз.