"Жұмбақпен" майшабақ
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Шындығында, бұл тағамда жұмбақ ештеңе жоқ. Тек бірінші рет дәмін татқаннан кейін. сіз оның неден және қалай дайындалатынын ешқашан білмейсіз. Біз майшабақты тазалаймыз, сүйектерді алып тастаймыз, ұқыпты тілімдерге кесеміз. Бөлек қайнатыңыз, тазалаңыз және картопты, сәбізді, қызылшаны ұсақтап тураңыз (біркелкі). Алдын ала суланған желатинді (20 г желатинге үш есе көп су) су ваннасында қыздырамыз, мүлдем ерігенше араластырамыз, салқындатамыз, майонезбен араластырамыз. Тегіс табаққа желатинді-майонезді таңғышпен араластырылған картоп қабатын, майшабақ қабатын, содан кейін сол сияқты дәмделген сәбізді, қайтадан майшабақты, келесі қабат қызылшаны саламыз. сәбіз және картоп. Соңғы қабат - картоп. Біз салатқа қажетті пішінді береміз, желатинмен майонез құйамыз. Майонезбен дәмделген шөптердің басқа қабатын қосуға болады. Желатиннің арқасында барлық қабаттар "Пішінін сақтайды", тіскебасар торт тәрізді биік болып шығады, оны торт тәрізді кесектерге кесу керек.